Bedrijfsinformatie

Ziekenhuisbed.nl is een initiatief van Pastra Medisch Meubilair in ‘s-Hertogenbosch.

Op deze website presenteren wij ons medisch meubilair dat zich toespitst op hoog/laag systemen zoals ziekenhuisbedden en onderzoekbanken voor intensief, professioneel gebruik.

Onze doelgroep bestaat uit een brede groep eindgebruikers; ziekenhuizen, verpleegtehuizen, privé klinieken, medische opleidingen, medisch specialisten en  particulieren.

Om onze klanten te kunnen voorzien van een onafhankelijk advies voeren wij, naast de Pastra producten, een aantal toonaangevende merken IMO, Thuasne, Tekvor care, Wesseling, Eco-postural en Lojer.

Via deze website maakt U kennis met het grootste deel van ons assortiment van zowel nieuwe als gebruikte producten.

Wij hebben een eigen werkplaats en een service/levering dienst, het plaatsen van Uw nieuwe producten, het afhandelen van storingen of service werkzaamheden, wordt door vakmensen uitgevoerd.

Tevens zijn wij leverancier en exporteur van tweedehands ziekenhuisbedden en tweedehands zorgmaterialen. Voor meer informatie hierover zie: www.hospitalbed.nl.

Pastra Medisch Meubilair
Veemarktkade 8-6141
5222 AE ‘s-Hertogenbosch
telefoon: 073 6241334
e-mail: info@ziekenhuisbed.nl
KvK nummer: 91720524 ‘s-Hertogenbosch
BTW-nummer: NL 004911321B17
www.pastra.nl

U kunt ons magazijn bezoeken op werkdagen ( ma, wo en do van 8.30 tot 16.30 uur ) en ( di en vr van 8.30 tot 12.00 uur )

Maakt u wel van tevoren een afspraak!

Andere gegevens

Als u ons uw postadres meedeelt, ontvangt u uitsluitend de informatie die u aangevraagd heeft. Geeft u ons uw telefoonnummer, dan nemen wij alleen telefonisch contact met u op als dit nodig is om u te informeren over uw bestellingen.

Wij geven uw persoonsgegevens niet door aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, nemen wij eerst contact met u op. Natuurlijk mag u deelname weigeren.

Bezoekers van onze site mogen op verzoek alle gegevens inzien die wij van hen bijhouden, en eventuele fouten corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen: Pastra BV, Veemarktkade 8-6141, 5222 AE ‘s-Hertogenbosch, telefoon: 0736241334 email: info@pastra.nl

Aanvulling i.v.m. nieuwe AVG wetgeving;

ziekenhuisbed.nl
ziekenhuisbed.nl is een onderdeel van;
Pastra Medisch Meubilair
Veemarktkade 8-6141
5222AE ’s-Hertogenbosch
Nederland

Alle in deze privacy verklaring opgenomen punten vallen onder verantwoordelijkheid van Pastra B.V.

Vragen en/of opmerkingen kunt u kwijt via onderstaande wegen;
info@pastra.nl
0031736241334

Pastra is gevestigd in bedrijvencomplex de gruyterfabriek; www.degruyterfabriek.nl