Informatie

klik op de button voor de gewenste informatie;

Privacybeleid

Route
besch­rijving

Bedrijfs­informatie

Algemene
voor­waarden

Bedden upgrade Cosmed in Bosch en Duin

Dit voorjaar hebben we een geweldige upgrade uitgevoerd bij Cosmed kliniek in Bosch en Duin. Door onze langdurige samenwerking met de kliniek konden we de bestaande bedden vervangen door gereviseerde exemplaren. Hoewel Cosmed kliniek overwoog om nieuwe ziekenhuisbedden aan te schaffen, kozen ze uiteindelijk voor 11 gebruikte ziekenhuisbedden van het merk Wissner-bosserhoff.

Cosmed kliniek is een professionele instelling die hoogwaardige plastische en cosmetische behandelingen uitvoert. Ze bieden een breed scala aan behandelingen van topkwaliteit aan, die zijn afgestemd op de individuele behoeften en wensen van hun patiënten.

Wissner-bosserhoff is een toonaangevend Duits merk dat verpleeg- en ziekenhuisbedden produceert. De tweedehands ziekenhuisbedden die we hebben geleverd, zijn een innovatieve versie van de bedden die voorheen in de kliniek stonden.

Het is geweldig om te zien dat de samenwerking tussen Cosmed kliniek en Pastra heeft geleid tot een succesvolle upgrade van de bedden.

12 juni 2023

Werkplek huren?

Bij Dok-C huur je als zzp’er of klein bedrijf de werkplek die je nodig hebt om succesvol te ondernemen, gevestigd in ” de GRUYTER FABRIEK ” in ‘s-Hertogenbosch. Goed geregeld, van elk gemak voorzien en tegen een uiterst scherp maandtarief. Wat je er gratis bij krijgt: de reuring van een bedrijvige locatie met 20 werkplekken!